downloadpagina

 

  

  

 

Downloadpagina

  • Klik hier om de laatste versie van ZAP te downloaden; dat is versie 6.2 van april 2006, 929 kB.

    Attentie: in de documentatie van ZAP staat nog mijn oude adres vermeld; zie voor het huidige adres de pagina “adres, telefoon e.d.”

  • Hier vind je aanwijzingen voor het installeren van ZAP

  • ZAP draait niet onder de 64-bits uitvoering van de diverse Windows-versies. Daarvoor zou je het gratis programma DOSBox kunnen proberen. Ik heb een verkorte handleiding gemaakt, gericht op het gebruik met ZAP.

  • Wanneer je ZAP gebruikt onder DOSBox, gaat er bij de jaarovergang iets mis. Dat komt door een foutje in ZAP dat door veel Dos-versies wordt gecorrigeerd, maar niet door DOSBox en Windows Vista. Je kunt hier de gecorrigeerde versie van het bestand ZAP-REST.EXE downloaden. Plaats dit na het uitpakken in de programma-map van ZAP i.p.v. het originele bestand.

Algemene toelichting

Ik verspreid ZAP uitsluitend in de vorm van een ZIP bestand dat is ingepakt met de AV-optie (authenticity verification). Als je de Dos-versie van PKUNZIP gebruikt, kan je hierdoor bij het uitpakken zien of het een exacte kopie van mijn origineel is. Als alles in orde is, verschijnen bij het uitpakken achter elke bestandsnaam de tekens "-AV" en aan het eind de regels:

Authentic files Verified!
# SHU284 en Mans Lameer

 

  

 

 

 

top